#0 Waarom de Transformatie Academie Podcast? Mijn achtergrondverhaal

By 29/09/2017Podcast
transformatie academie podcast Sjanett de geus

Waarom deze podcast? Het achtergrondverhaal van Sjanett

Waarom een podcast beginnen over Transformaties? Omdat ik niet anders kan. En omdat ik geloof in ‘scaffolding’: jezelf omringen met mensen, kennis en ervaringen waar jij je aan op kan trekken om een betere versie van jezelf te worden. Het heldenverhaal met de persoon die obstakels en uitdagingen op zijn pad tegenkomt en de onzekerheid tegemoet treed om daar uiteindelijk als overwinnaar van thuis te komen, vormt daarbij mijn grootste inspiratiebron. Want we komen allemaal ‘shit’ tegen, maar de keuze is aan jou hoe je daar mee om gaat en wat je daarvan meeneemt.

In deze introductie aflevering word ik geïnterviewd door Michel Vos en  komt aan bod: mijn achtergrondverhaal, wat je van de podcast kan verwachten en wie er bijvoorbeeld nog op mijn wensenlijstje staan om geïnterviewd te worden.

We gaan behoorlijk diep en ik denk dat je na het luisteren meer weet over mij dan mijn ouders, maar je weet daarna ook wie mijn grootste inspiratiebronnen zijn en waarom ik niet trots, maar ook niet spijtig ben over mijn verleden en hoe en waarom ik mezelf de afgelopen 10 jaar steeds met horten en stoten heb kunnen transformeren.

Bekijk

Luister


Shownotes

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om een vijfsterren waardering voor me achter te laten!

sjanett

Author sjanett

More posts by sjanett

Leave a Reply