Eigenlijk een naam waar niet omheen kan als je ooit radio hebt geluisterd, Patrick Kicken was namelijk meer als 20 jaar actief als radio DJ voor onder andere 3FM en radio Veronica maar nu nog steeds volop actief online met zijn podcasts en YouTube kanaal. Naar buiten toe is dit vaak de grappenmaker (bekijk zijn kicken.com maar eens), maar voor iedereen die iets verder kan en wil kijken ook een inspirerend voorbeeld van hoe je abstracte en lastige materie zoals non-dualiteit in je dagelijks doen en denken kan toepassen.

Patrick Kicken Podcast

Ik voelde me vereerd dat ik niet alleen in zijn podcast Leven zonder stress mocht verschijnen, maar daarna ook met hem over zijn favoriete stockpaardje en zijn levensvisie mocht praten. Want wat is non-dualiteit eigenlijk? En wat betekent het om je ego te overstijgen? Wat doet het voor je, hoe kom je daar en hoe ga je om met je omgeving als die daar minder in mee gaan. Zoals je ziet: precies in mijn straatje!

Mijn ego vond het stiekem ook wel een beetje spannend om voor deze rot in het vak te zitten maar ik heb ervan genoten én geleerd… Niet alleen over bewustzijn, maar ook dat je eerst je microfoon set-up moet testen zodat je niet al YouTube tutorial googlend met een rood hoofd moet bekennen dat het niet lukt en je daarna samen een microfoon moet delen…

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Patrick

Wat verder nog aan bod kwam:

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om een vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

Geef een reactie