#12 Over jaardoelen, lifecrafting, manifestatiekracht en toverboeken

By 06/12/2017Podcast
transformatie academie podcast_jaardoelen 2018

Over jaardoelen, lifecrafting, manifestatiekracht en toverboeken

Ik weet niet wat ik leuker vind: terugkijken en reflecteren of vooruitkijken en doelen stellen. Gelukkig leent december zich voor beiden uitstekend! Deze aflevering ontstond spontaan toen ik het met Michel Vos over mijn doelstellingen voor 2018 had en hem vroeg hoe hij dat aan zou pakken om dat daadwerkelijk te manifesteren.

Snel de microfoons aangezet want ik weet zeker dat dit ook voor jou super waardevol gaat zijn! Want hoe stel je eigenlijk goede doelen. En hoe kan je ervoor zorgen dat ze gehaald worden. Iedereen die met deze materie werkt weet dat het soms net lijkt alsof je aan het toveren bent. Want dromen kunnen écht gemanifesteerd worden, en niet door zweverig gedoe, maar het toepassen van hele simpele principes. Neem een kijkje in mijn grote toverboek en laat me weten wat er in die van jou komt te staan voor 2018?

TIJDELIJK: In de podcast hebben we het over een workshop in Tilburg die we georganiseerd hebben op 17 december. Daarvoor zijn nog enkele kaartjes en deze kan je met enorme korting nog krijgen. Kijk daarvoor bij events hier op de site.

Co-host: Michel Vos (van Eindbazen)

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Shownotes

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om een vijfsterren waardering voor me achter te laten!

sjanett

Author sjanett

More posts by sjanett

Leave a Reply