Verslaafd. Aan liefde, drugs, afwijzing en denken. Ik herkende me meteen in de boeken van Jan Geurtz en heb daar niet alleen zelf heel veel aan gehad, maar het ook aan iedereen aanbevolen die er maar naar wilde luisteren. Jan schrijft er niet alleen heldere en toegankelijke boeken over, maar geeft ook cursussen en retraites. Ik was afgelopen maand bij zijn Dzochjenmeditatie en dat was olie op het vuur van mijn hongerige mind die heel graag wil weten hoe dit werkt, wanneer en hoe we lijden kunnen oplossen en alle andere mooie voordelen die met gewaar-zijn worden geassocieerd.

Jan Geurtz Podcast

Ik spreek met Jan over hoe hij op het spirituele pad is gekomen en we duiken de diepte in over gewaarzijn en wakker worden. Ik leer wat Jan zijn passie is, buiten het schrijven van boeken en meditatie onderricht geven, waar de verhalen van de verhalenverteller in ons hoofd vandaan komen (ik had een mooie realisatie tijdens het gesprek!) en waarom het zo moeilijk is om oude patronen los te laten, zelfs als je weet dat ze niet goed voor je zijn.

Vond je dit een toffe aflevering (d’uh) vergeet dan niet om een 5 sterren review voor me achter te laten zodat je me helpt om meer bekende gasten uit te kunnen nodigen. Voel je vrij om deze aflevering met anderen te delen en om met me te connecten op Facebook of Instagram.

PS Wil je eenmalig met mij sparren of samen gestructureerd aan de slag met mijn favorieten onderwerpen (eating psychology, lifecrafting, mindset of het bouwen van je online business)? Dat kan!

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Jan Geurtz

Wat verder nog aan bod komt:

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om een vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

Geef een reactie