Doelen zijn voor verliezers. De maakbare wereld bestaat niet. Alles heeft een prijs. Tibor is een life- en businesscoach met een uitgesproken mening. En daar hou ik wel van. Hij ziet zichzelf als anti-bullshit businesscoach die streeft naar ‘keihard meetbare resultaten’ zonder in te boeten op levensgeluk. Een mooie propositie en een super interessant en inspirerend gesprek!

Tibor Podcast

We bespreken niet alleen wat hem motiveerde om op deze manier ondernemers te helpen, maar we hebben het ook over ego-apen, ochtenroutines, shitFM, het hebben van een bord voor je kop, de dood en over geld.

Mij bood het gesprek een paar nieuwe en waardevolle inzichten en ik weet zeker jou ook!

Laat een fijne review of 5-sterren rating voor me achter en connect met me op social media! Sinds deze week is er een Facebookgroep over de Transformatie Academie waar je sneak peaks van gasten kan vinden en waar jij feedback, vragen en suggesties kan doen.

PS Wil je eenmalig met mij sparren of samen gestructureerd aan de slag over mijn favoriete onderwerpen (eating psychology, lifecrafting, mindset of het bouwen van je online business)? Dat kan!

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Tibor

Wat verder nog aan bod kwam:

Boekentips:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

Geef een reactie