Heb je tips voor me? Zullen we een kopje koffie doen?

Ja die heb ik! En lijkt me gezellig!

Ik vind het onwijs tof om anderen te helpen als ze vastlopen of graag even willen sparren over onderwerpen waar ik niet uitgepraat over raak. In mijn geval is dat lifecrafting en online business, maar ook de psychologie van het eten.

 • Lifecrafting: Het leven leiden van je dromen… Dat klinkt moeilijk, eng of onbereikbaar. Maar dat hoeft niet! Sla de brug tussen waar je van droomt en je realiteit.
 • Online Business: Leven van je passie? Geld verdienen met je blog? Vergeet de marketing goeroes met hun dure trainingen en ingewikkelde technische funnels.
 • Eating Psychology: Ik kan je laten zien hoe je de psychologie van het eten in je voordeel gebruikt. Wat voor mindset je helpt om beter om te gaan met obstakels, verslavingen en lastige vraagstukken.

Hierin ben ik echter ook waakzaam en respectvol voor zowel jouw tijd als de mijne. Daarom geef ik geen snelle tips via PM’etjes of via de mail.

Ik kan pas echt goede tips en adviezen geven als ik even onverdeelde en oprechte aandacht heb en meer over jou weet. Sterker nog, ik weet dat een eenmalig gesprek weliswaar inzichtvol en waardevol kan zijn, maar om écht voortgang boeken is het effectiever om gestructureerd samen aan de slag te gaan.

Geen fluffy coaching. Wel hands-on leadership voor online resultaat.

Ik was een van die eigenwijzen die liefst alles zelf uitzocht. Een echte autodidact die uren spendeerde op YouTube, naar podcasts luisterde, met WordPress aan het spelen was en duizenden euro’s spendeerde aan (internetmarketing) cursussen en zelfs veel te dure marketingbureau’s betaalde (voor nul resultaat).

Niet zonder resultaat hoor. Ik ben onwijs trots op wat ik met LoveFitFood en deze podcast heb neergezet. Maar ik besef me ook dat ik vele malen (lees: jaren) sneller had kunnen zijn waar ik nu sta als ik een coach had gehad die me de weg had gewezen. Gewoon iemand die weet hoe het werkt als startende online ondernemer. Dat had niet alleen tijd gescheeld, maar vooral ook heel veel geld.

Dus dat is precies wat ik nu voor maximaal vier ondernemers ook te bieden heb. Ik vind eigenlijk ‘coaching’ niet het goede woord voor waar ik mensen mee help. Zie het eerder als een mentorship.

Dat kan in drie varianten:

Optie 1: Monitoring

 • Start: een online roadmap- & strategiesessie waarin we oa vooruit kijken naar de komende 3 maanden en de doelen die je daarbij wil behalen.
 • Maandelijks: een online coaching call, waarin ik je help om de voortgang de waarborgen zodat je je doelen kan manifesteren en profiteer je van mijn expertise op het gebied van online entrepreneurship, lifecrafting, mindset en transformaties.
 • Wingman: elke maandag bellen we kort om te bespreken wat de 3 hoofdtaken zijn van die week en hoe het de week ervoor ging. Dit zorgt voor momentum en het tijdig signaleren en oplossen van mogelijke blokkades.
 • Tussendoor ben ik bereikbaar via mail of WhatsApp voor verdere vragen of ondersteuning.
 • Dit doen we voor een minimum periode van 3 maanden en kost 750 euro (ex BTW). Ik adviseer om dit voor een periode van 6-12 maanden te doen.

Optie 2: Mentoring

 • Idem ‘Monitoring’, behalve dat alle afspraken face-to-face zijn.
 • Aangevuld met 5 uur per maand hands-on mentorship en uitvoerende ondersteuning bij de implementatie van je online strategie:
 • Ik help je met lead generatie, online conversie, social media strategie, klanten werving, ontwikkelen en vermarkten van (online) producten, vullen van workshops en seminars.
 • Denk aan tools zoals email marketing, nieuwsbrieven, geautomatiseerde lead funnels, opt-ins, salespages, facebook campagnes, adwords, SEO optimalisatie van blogs etc.
 • We kunnen dit inrichten als 2x 2,5 uur face-to-face samen zitten achter de laptops waarbij ik je gewoon alles leer zodat je dit in de toekomst zelf kan doen.
 • Toegang tot de XII Online training en virtuele mastermind (twv 600 euro).
 • Je krijgt daarnaast van mij een mooie note-pad en persoonlijk geselecteerd boek.
 • Dit doen we voor een minimum periode van 3 maanden en kost 1800 euro (ex BTW). Ik adviseer om dit voor een periode van 6-12 maanden te doen.

Optie 3: Mastering

 • Individueel een jaar met mij aan de slag met maandelijkse face-to-face coaching sessies incl lunch, kwartaal strategiesessies op inspirerende locaties in het buitenland, persoonlijk geselecteerde boeken en de mogelijkheid om een Ayahuasca ceremonie bij te wonen.
 • Werken aan leiderschap,  weerbaarheid, lifecrafting en mindset om jouw persoonlijke transformatie te faciliteren.
 • Dit kost 15.000 euro (ex BTW) per jaar en hierin ga ik maar maximaal twee mensen toelaten op basis van motivatie.

Laten we kennismaken!

Eens verkennen of dit wat voor jou is? Voel je vrij om een telefoongesprek met me in te plannen via onderstaande button.

Plan kannismaking call in

**Update 13-7: ik heb nu drie mensen die ik begeleid en een vierde die binnenkort gaat starten. Heb je interesse dan zet ik je graag op de wachtlijst.**

Voor de échte go-getters:
doe mee met mijn exclusieve
Mastermind Jaarprogramma

 

Meer info