Ja die heb ik!
En lijkt me gezellig!

Ik vind het onwijs tof om anderen te helpen als ze vastlopen of graag even willen sparren.

Hierin ben ik echter ook waakzaam en respectvol voor zowel jouw tijd als de mijne. Ik kan pas echt goede tips en adviezen geven als ik even onverdeelde en oprechte aandacht heb en meer over jou weet. Daarom geef ik geen snelle tips via PM’etjes of via de mail.

Je kunt een één-op-één sessie boeken of mentorship traject aanvragen.
Daarnaast host ik jaarlijks een mastermind.

Eén-op-één sessie: Hoe werkt dit?

We stemmen van te voren telefonisch af waar jij het over wilt hebben. Op die manier kan ik je alvast wat beter leren kennen en kunnen we kijken of ik de juiste persoon voor jou ben. Tijdens het gesprek zelf gaan we doelgericht en efficiënt aan de slag met jou, je plannen en je vragen.

De voordelen:

  • Je hebt doelgericht antwoord op jouw vragen.
  • Anderhalf uur lang praten en advies krijgen.
  • Gesprek is via de telefoon/skype of face-to-face met dat bakje koffie.

Het doel van het gesprek is om jou te helpen op je eigen lifecrafting pad. Ik geloof echt dat je je eigen realiteit creëert en dat je oneindig veel meer potentie en mogelijkheden hebt dan je nu wellicht denkt. Maar pas op, dit is geen zweverig new-age praatje. Ik ben en blijf nuchter en sla graag de brug tussen de wetenschap, spiritualiteit en het dagelijks leven/ondernemerschap.

Kosten: 250 euro per gesprek van 1,5 uur (excl BTW).

Is dit wat je zoekt? Leuk! Stuur mij een mail om een afspraak in te plannen.

 

Afpsraak maken

Mentorship traject: Hoe werkt dit?

Ik ben geen business coach, want A) ik kijk graag breder dan alleen je onderneming of ambitie, en B) ik zie mezelf eerder als mentor voor mensen die een soortgelijk pad bewandelen. En dat doe ik dan ook graag!

Als we samen aan de slag gaan in een mentorship traject help ik je met het behalen van je doelen en alles wat daarbij komt kijken. We gaan de kloof overbruggen van waar je nu staat, tot waar je naartoe wilt. Hoe wil je dat jouw (werk)dag er over 2 jaar uitziet?

Wat houd het in:

  • We beginnen het traject met een face-to-face roadmap sessie (waar wil je naartoe).
  • Daarna komen we elke drie weken bij elkaar voor een sessie.
  • Eventueel ondersteun ik je door op maandag je wingman te zijn en te bespreken wat je die week gaat doen om je voortgang te waarborgen.
  • Dit pakket is per kwartaal te boeken, maar ik vraag een minimale commitment van 6 maanden.

Hierbij maak ik gebruik van het XII Waves leiderschapsprotocol en krijg je toegang tot die online training (t.w.v. 508 euro). Ik leer je desgewenst werken met een journal en je krijgt van mij een mooi notebook.

Kosten: 950 euro per kwartaal (excl BTW)

Is dit wat je zoekt? Leuk! Stuur mij een mail om een intake in te plannen.

 

Intake plannen    Bekijk reviews

Mastermind: Hoe werkt dit?

Ambitieuze ondernemer zoekt vrijheid en overvloed. Als dat geen mooie contactadvertentie is! 😉 Voor iedereen die de volgende grote stap wil maken host ik elk jaar een mastermind. Een jaar lang kom je met een kleine groep gelijkgestemden bij elkaar. Het gemeenschappelijke doel: elkaar helpen bij het manifesteren van onze dromen. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk.

Goed om te weten:

  • In het mastermind jaarprogramma komen we elke 6 weken bij elkaar (en doen we mee aan landelijke XII Waves events).
  • Tijdens een mastermind bijeenkomst maken we gebruik van ‘hotseats’: 15 minuten onverdeelde aandacht voor jouw casus of vraag.
  • Een mastermind is niet voor iedereen geschikt en aanmelding staat niet gelijk aan toelating

Ik host al drie jaar diverse masterminds en dat zal ik blijven doen omdat ik zo onwijs blij wordt als ik zie wat dit je kan brengen! Ook mijn persoonlijke doorbraken vonden altijd plaats tijdens die bijeenkomsten.

Neem vooral even een kijkje op de aparte mastermind pagina. Daar vind je alle details en ervaringen van vorige deelnemers.

Kosten: 4200 euro (excl BTW) per jaar.

 

Intake plannen    Meer info

Truly inspiring! Je hebt mij, en daardoor de mensen om mij heen echt enorm geholpen. Alleen al als ik kijk naar wat je verhaal met mij heeft gedaan. Thanks again!

Gabriel

Bedankt voor jouw openheid, ik leer heeeel erg veel van je. Hoop ooit ook zo'n krachtig persoon te worden.

Liz