Ja die heb ik! En lijkt me gezellig! Ik vind het onwijs tof om anderen te helpen om hun doelen te halen, als ze vastlopen of willen sparren.

Verwacht geen standaard business coaching, want A) ik kijk graag breder dan alleen je onderneming of zakelijke ambitie, en B) ik ben op mijn best als ik inzichten en lessen kan delen met mensen die een soortgelijk pad als dat van mij bewandelen, en dat is niet voor iedereen.

Ik ben echter ook waakzaam en respectvol voor zowel jouw tijd als de mijne. Ik kan pas echt goede tips en adviezen geven als ik even onverdeelde en oprechte aandacht heb en meer over jou weet. Daarom geef ik geen snelle tips via PM’etjes of via de mail.

Klaar voor die stap voorwaarts? Mag ik prikken, suggesties en observaties doen? Mijn netwerk voor je inzetten? Blinde vlekken aanwijzen? Nieuwe perspectieven en inzichten bieden?

Je kunt een katalysator sessie boeken of mentorship traject aanvragen.
Daarnaast kan je in 2019 starten met Jouw Transformatie Academie.

Katalysator Sessie

Het doel van een katalysator sessie is om jouw eigen lifecrafting pad in een stroomversnelling te zetten. Ik geloof echt dat je je eigen realiteit creëert en dat je oneindig veel meer potentie en mogelijkheden hebt dan je nu wellicht denkt. Maar pas op, dit is geen zweverig new-age praatje, maar altijd nuchter, praktisch en doelgericht.

De voordelen:

  • Aandacht voor jouw individuele casus en doelstellingen.
  • In 2 uur genoeg input voor krachtige keuzes en voorwaarts momentum.
  • Gesprek is via de telefoon/skype of face-to-face met dat bakje koffie.

We stemmen van tevoren telefonisch af waar jij het over wilt hebben. Op die manier kan ik je alvast wat beter leren kennen en kunnen we kijken of ik de juiste persoon voor jou ben

Kosten: 485 euro per gesprek van 2 uur (excl BTW).

Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak met me!

Afpsraak maken

Mentorship Traject

In een mentorship traject gaan we 6 maanden intensief aan de slag met het behalen van je doelen en alles wat daarbij komt kijken. We gaan de kloof overbruggen van waar je nu staat, naar waar je naartoe wilt. Hoe wil je dat jouw (werk)dag er over 2 jaar uitziet? Neem leiderschap over jouw leven!

Wat houd het in:

  • We beginnen met een roadmap sessie (waar wil je naartoe).
  • Ik leer je in een aantal één-op-één sessie werken met het XII Waves Protocol inclusief werken volgens onze journaling methodiek voor meer overzicht, rust en efficiëntie.
  • Ik deel daarnaast mijn uitgebreide netwerk, inzichten en kennis rondom (online) ondernemen met je. Van strategie tot uitvoer.
  • Ik houd je gefocust en accountable door wekelijks je wingman te zijn. Wat ga je elke week doen om je voortgang te waarborgen?

Ik begeleid maximaal drie personen, dus ik je hebt mijn volledige aandacht en commitment. We richten dit flexibel in, ik ben er wanneer je me nodig hebt.

Je krijgt daarnaast toegang tot XII Waves Online: voor persoonlijk en zakelijk leiderschap (t.w.v. 508 euro) en je krijgt van mij een mooi notebook.

Kosten: 2850 euro per kwartaal (excl BTW) en we werken minimaal 6 maanden samen.

Is het jouw tijd om te groeien en te shinen? En mag ik jou daarin ondersteunen? Stuur mij een mail om een intake in te plannen!

Intake plannen    Bekijk reviews

Truly inspiring! Je hebt mij, en daardoor de mensen om mij heen echt enorm geholpen. Alleen al als ik kijk naar wat je verhaal met mij heeft gedaan. Thanks again!

Gabriel

Bedankt voor jouw openheid, ik leer heeeel erg veel van je. Hoop ooit ook zo'n krachtig persoon te worden.

Liz