Sjanett de Geus is naast ondernemer, auteur en podcast host ook psychologisch wetenschapper en was ze in 2017 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Ondanks haar wetenschappelijke achtergrond is ze het best te omschrijven als een autodidact met uiteenlopende interessegebieden zoals gedragsverandering, eating psychology, lifestyle design en online business.

Als ondernemer kent Sjanett het weerbarstige proces van ondernemerschap en begeleid zij andere ondernemers bij het bepalen van hun richting, optimaliseren van hun organisaties en het maken van de juiste tactische keuzes in haar mastermind groepen.

Sjanett haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap. Haar passie ligt bij het inspireren, motiveren en delen van kennis. Als digitale nomade die minimalistisch leeft is ze het levende voorbeeld van iemand die de rat race achter zich heet gelaten en haar dromen aan het leven is door het maken van consistente en dappere keuzes buiten de gebaande paden.

Keer vrijblijvend met Sjanett klankborden over deze thema’s, persoonlijke coaching of samenwerking? Plan een call in:

Plan een call in

Meer weten over mij?

sjanett de geus podcast

Achtergrondverhaal van de podcast

Waarom een podcast beginnen over Transformaties? Omdat ik niet anders kan. En omdat ik geloof in ‘scaffolding’: jezelf omringen met mensen, kennis en ervaringen waar jij je aan op kan trekken om een betere versie van jezelf te worden

sjanett de geus podcast

Interview in de Eindbazen podcast

Sjanett de Geus is onderneemster, psychologisch wetenschapper, business coach, podcast-host en kettlebell-kampioen. In de Eindbazen podcast #107 vertelt ze haar verhaal.