Sjanett de Geus is naast psychologisch wetenschapper ook een gecertificeerd trainer en internationaal kettlebellsport alteet. Haar wetenschappelijke achtergrond heeft zij verder ontwikkeld op het gebied van exercise nutrition en eating psychology.

In het leggen van de relatie tussen gedrag, voeding en psyche (en de brug slaan tussen weten en doen) vindt zij haar passie. Onder het motto: practise what you preach, is het haar missie anderen te inspireren met haar levensstijl en mensen als bevlogen spreker te motiveren om over te gaan tot verandering.

In 2014 startte ze samen met Maaike Rijk LoveFitFood op en inmiddels heeft Sjanett honderden mensen naar meer energie en vitaliteit, gezondere keuzes en een fitter en strakker lijf begeleidt. Doorslaggevend hierbij is het uitgangspunt: kies voor echt eten, hou het simpel en doe wat voor jou werkt.

Als multi-ondernemer kent Sjanett het weerbarstige proces van ondernemerschap en begeleidt zij andere ondernemers bij het bepalen van hun richting, optimaliseren van hun organisaties en het maken van de juiste tactische keuzes in haar Mastermind groepen.

Sjanett haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap. Haar passie ligt bij het inspireren, motiveren en delen van kennis. Hierbij is de vertaalslag naar de praktijk haar grootste kracht.