was successfully added to your cart.

Leuke gasten en fijne sfeer. Goede vibe met de verschillende gasten!

Hanno

Super interessante podcast dit! Concrete tips waar ik mee aan de slag kan. Bedankt.

Sabrina

Sjanett is een prettig vrouw om naar te luistern. Ze weet waar ze het over heeft en geeft haar gesprekspartners goed de ruimte om zijn of haar verhaal te doen. Inspirerende podcast!

KickenK

Door je goede vragen zat ik heerlijk in de flow @sjanettdegeus. Een van de fijnste interviews die ik heb mogen doen!

Tibor

Eerlijke, echte en daarom inspirerende verhalen over mensen die stappen hebben genomen om hun leven zelf vorm te geven.

Leroy

Tof gesprek Sjanett! Heb een paar pagina`s vol met mindmaps. Ik vind dat je een goede interviewster bent. Rustig, juiste vragen en genoeg ruimte voor de ander om zijn verhaal te doen!

Harold

See much, learn much, suffer much, that is the hero’s journey to wisdom.

Waarom is het zo moeilijk om te doen wat je weet dat je moet doen, of zelfs graag wíl doen? Met die vraag, of frustratie begon het. De Transformatie Academie Podcast is een uitvloeisel van mijn ontdekkingsreis op het gebied van zelfontplooiing, ontwaken en zelfkennis. Maar kunnen we wel veranderen? En hoe dan?

Ik ga graag de diepte over bewustzijn, ego, zelfactualisatie en groei. Uiteraard met een kritische, nuchtere en optimistische geest die niks heeft met kristallen, paarse gewaden of andere new-age sausjes. Mijn visie op de wereld is daarentegen enorm beïnvloed door zowel de Stoicijnen als de Boeddhisten.

Alles wat mensen inspireert om hun eigen plan te trekken en een fijn en waardevol leven te creëren komt aan bod, waaronder gezondheid, lifestyle, geluk, mindset en ondernemerschap.

Tijdens mijn reis spreek ik met (inter)nationale gasten over hun transformaties en levensfilosofieën. De lessen en inzichten die ze daarbij geleerd hebben, maar ook wat voor leraren, boeken, coaches en pivotal moments kom je tegen in je leven? Hoe kan je leren van je fouten en groeien van wat fout gaat? Het archetypische heldenverhaal is mijn inspiratie en ik hou niet van strikte interview formats. Ik ga liever in dialoog en daarbij samen op ontdekkingspad.

Een podcast met verhalen die laten zien dat je niet in de hand hebt wat je voorgeschoteld krijgt, maar wel wat je ermee doet.

transformatie academie podcast barbara ter huurne

TAP #18 Pimp je perceptie met Barbara ter Huurne

By | Podcast | No Comments

Barbara ter Huurne is de auteur van Pimp je perceptie, een boek dat ze schreef naar aanleiding van de zoektocht die volgde op haar burn-out. Ze wil hiermee anderen helpen om duidelijker te krijgen waar je passie ligt en hoe je je dromen waar kan maken.

Wat Barbara doet sprak me aan omdat ik ook onderstreep dat je gedachten je realiteit vormgeven. En dan bedoel ik niet dat je je bankrekening vol kan mediteren, maar dat ons geluksniveau beïnvloed wordt door hoe we over onze werkelijkheid denken.

Read More
transformatie academie podcast-naomi vlietman

TAP #17 Zakenmeisje Naomi Vlietman

By | Podcast | No Comments

Ik volg Naomi al een tijdje online en ik dacht: hoe doet ze dat? Een inspirerend blog, actief op social media, een community runnen, events organiseren en dat allemaal vanuit Lissabon (haar droom van plaats-onafhankelijk werken heeft ze namelijk al bereikt). Luister mee naar haar grootste lessen tot nu toe, handige tips voor beginnende onderneemsters en digitale nomaden en de moeilijke stappen die ze heeft moeten doen om haar droom waar te maken.

Read More