Barbara ter Huurne is de auteur van Pimp je perceptie, een boek dat ze schreef naar aanleiding van de zoektocht die volgde op haar burn-out. Ze wil hiermee anderen helpen om duidelijker te krijgen waar je passie ligt en hoe je je dromen waar kan maken.

Barbara ter Huurne Podcast

Wat Barbara doet sprak me aan omdat ik ook onderstreep dat je gedachten je realiteit vormgeven. En dan bedoel ik niet dat je je bankrekening vol kan mediteren, maar dat ons geluksniveau beïnvloed wordt door hoe we over onze werkelijkheid denken.

Een openhartig gesprek dat laat zien dat je niet in de hand hebt wat er gebeurt (of in wat voor omstandigheden je opgroeit), maar dat de juiste mindset de sleutel is tot succes.

Luisteraars van de podcast kunnen haar boek in de voorverkoop aanschaffen en krijgen met de kortingscode TRANSFORMATIE een gratis masterclass en boekenlegger cadeau op www.pimpjeperceptie.nl

PS Wil je eenmalig met mij sparren of samen gestructureerd aan de slag met mijn favoriete onderwerpen (eating psychology, lifecrafting, mindset of het bouwen van je online business)? Dat kan!

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Barbara

Website: www.pimpjeperceptie.nl
Facebook community: https://www.facebook.com/groups/122481068445485/?ref=br_rs
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCWIum6yRCE8mH0F7vmqeIPw
Instagram: www.instagram.com/pimp.your.perception/

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Geef een reactie