TAP #20 In gesprek met mijn business coach Bastiaan van den Noort

Bastiaan van den Noort van Impactmasters was het afgelopen jaar de meest populaire gastspreker in mijn mastermind door zijn doortastende en verhelderende optreden. Als groeicoach helpt hij ondernemers om hun business te schalen en om een grotere impact te maken.

De input tijdens onze hotseats en de manier waarop hij met zijn vragen bij alle mastermindleden wist door te dringen tot de kern van het probleem (om daarna constructief op zoek te gaan naar oplossingen) werd door iedereen als super waardevol ervaren. Fantastisch dus ook dat hij sinds begin dit jaar mij wil coachen, en dat hij ook te gast wilde zijn in de podcast.

In deze aflevering vertelt hij over zijn eigen turbulente reis als ondernemer en vind je waardevolle tips als jij ook de volgende stap wil maken met je bedrijf. Daarnaast heeft Bastiaan hier een gratis eBook over geschreven dat je hier kan downloaden: www.impactmasters.com/whitepaper

PS Wil je eenmalig met mij sparren of samen gestructureerd aan de slag met mijn favoriete onderwerpen (eating psychology, lifecrafting, mindset of het bouwen van je online business)? Dat kan!

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Bastiaan

Website: www.impactmasters.com
LinkedIn: www.linkedin.com/in/bastiaanvdnoort/

Wat verder nog aan bod komt:

Je kunt je nog aanmelden voor de XII Waves Mastermind met Bastiaan!

Aanbevolen boeken:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Geef een reactie