Peter Joosten is als menselijk proefkonijn gefascineerd door het optimaliseren van je leven en lichaam door middel van biologie, technologie en wetenschappelijke inzichten (aka biohacking). Een onderwerp dat hij in zijn Project Leven Show (podcast), op zijn blog en in zijn lezingen graag onder de aandacht brengt.

Peter Joosten Podcast

We spreken in deze aflevering niet alleen over allerlei fascinerende ontwikkelingen in dit veld en de impact van nieuwe technologie maar ook over mogelijke gevaren en tekortkomingen en de vraag hoe wij als mensheid gaan transformeren.

PS Wil je eenmalig met mij sparren of samen gestructureerd aan de slag met mijn favoriete onderwerpen (eating psychology, lifecrafting, mindset of het bouwen van je online business)? Dat kan!

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Peter

Site: www.peterjoosten.net en www.projectleven.nl
Instagram: https://www.instagram.com/projectleven
Facebook: https://www.facebook.com/projectleven
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/wpjoosten

Wat verder nog aan bod komt:

Genoemde boeken:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

  • Gerald Kersjes schreef:

    Goed dat jullie dit ook zien: Aan de andere kant maakt juist de mobiele technologie nu al mede dat mensen zichzelf heeel hard aan het voorbijlopen zijn. Die kans lijkt alleen maar groter te worden in de toekomst. Maar ons reptielenbrein blijft dan nog verder achterop raken en tegenhanger etc…. Ieder voordeel in spe kan ook zijn nadeel hebben 😆😐 Superinteressant maar ook veel mensen die dit niet kunnen gaan bijbenen….

Geef een reactie