TAP #26 Peter Gordijn: van apache piloot naar psychonaut instructeur

By 29/04/2018Podcast

de transformatie academie podcast peter gordijn

TAP #26 Peter Gordijn: van apache piloot naar psychonaut instructeur

Datgene aanreiken wat niet in woorden beschreven kan in worden, maar waardevoller is dan wat je ook maar kan bedenken”. Voormalig apache piloot Peter Gordijn heeft dat tot zijn levensmissie gemaakt, nadat een bijzondere ervaring met Ayahuasca zijn leven drastisch veranderde. Peter heeft net zijn tweede boek ‘het absolute perspectief’ afgerond en geeft cursussen in non-dualiteit, eventueel ondersteund met psilohuasca.

Van stoere macho piloot naar boekenschrijver en spiritueel leraar; reden genoeg voor een diepgaand gesprek voor zijn camper op de camping in Utrecht. Een gesprek over oa ultieme vrijheid, identificatie, spirituele ego’s en non-dualiteit.

Vergeet niet om na het luisteren een 5-sterren waardering of review voor me achter te laten 😉 Wil je de podcast steunen? Helemaal awesome! Dat kan via: https://www.patreon.com/transformatieacademie

 

In het najaar gaat een tweede XII Waves Mastermind groep van start voor ondernemers die willen groeien en iedereen die aan de slag wil met lifecrafting en meer persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen. Neem contact met mijop voor een gratis intake.

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Peter

Site: http://petergordijn.nl
Site https://deultiemewaarheid.nl
Boek: Wakker!
Boek: Het absolute perspectief

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

sjanett

Author sjanett

More posts by sjanett

Leave a Reply