Datgene aanreiken wat niet in woorden beschreven kan in worden, maar waardevoller is dan wat je ook maar kan bedenken”. Voormalig apache piloot Peter Gordijn heeft dat tot zijn levensmissie gemaakt, nadat een bijzondere ervaring met Ayahuasca zijn leven drastisch veranderde. Peter heeft net zijn tweede boek ‘het absolute perspectief’ afgerond en geeft cursussen in non-dualiteit, eventueel ondersteund met psilohuasca.

Peter Gordijn Podcast

Van stoere macho piloot naar boekenschrijver en spiritueel leraar; reden genoeg voor een diepgaand gesprek voor zijn camper op de camping in Utrecht. Een gesprek over oa ultieme vrijheid, identificatie, spirituele ego’s en non-dualiteit.

Vergeet niet om na het luisteren een 5-sterren waardering of review voor me achter te laten 😉 Wil je de podcast steunen? Helemaal awesome! Dat kan via deze link.

In het najaar gaat een tweede XII Waves Mastermind groep van start voor ondernemers die willen groeien en iedereen die aan de slag wil met lifecrafting en meer persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen. Neem contact met mijop voor een gratis intake.

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Peter

Site: http://petergordijn.nl
Site https://deultiemewaarheid.nl
Boek: Wakker!
Boek: Het absolute perspectief

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion 2 Comments

  • Gerald Kersjes schreef:

    Zo leuk om te horen dat zelfs een Apache piloot uit zijn wereld durft te stappen ☺️? En heel bijzonder om te horen hoe hij een ‘eenheidservaring’ heeft gehad en hoe bepalend dat nu is voor de rest van zijn leven. Hoe waardevol dit 1.5 uur…☺️??.. als je er een beetje voor open wil staan.
    gerald_kersjesEn hoe fijn dit gesprek weer tot stand komt door hoe Sjanett dit ‘leidt’ ☺️

  • Marc schreef:

    Super leuk gesprek! En leerzaam om te zien wat inzichten vanuit zo’n eenheidservaring met Peter heeft gedaan. Een positief trauma 😉

Geef een reactie