Saraï Pannekoek is sportdiëtiste, auteur en spreker. Maar ook een (in eigen woorden) moderne hippie die zich inzet voor een duurzame planeet en plantaardige voeding. Ze is dan ook regelmatig in de media over deze onderwerpen en een graag geziene podcast gast. We belichten in deze afleveringen daarom een andere kant: haar eigen geschiedenis met eetstoornissen bijvoorbeeld, maar ook plantbewustzijn, ayahuasca, je missie volgen, de balans tussen wetenschapper en spiritualiteit en het nut van een social media detox.

Saraï Pannekoek Podcast

Saraï is één van die mensen die op je pad komt waarmee het direct flowt. Overigens best grappig om te weten dat dit pas de eerste keer was dat ik Saraï ontmoette, terwijl we elkaar al jaren online volgen. Ze reisde af naar mijn huis en studio in Borculo waar we lekker comfortabel op de bank deze openhartige podcast opnamen.

In de podcast leer je:

  • Hebben planten een bewustzijn?
  • Hoe kan je als sporter omgaan met anorexia of boulimia?
  • Waarom zou je eens een social media detox moeten doen?

Laat je inspireren voor deze powerchick met een prachtige missie. Veel kijk- en luisterplezier gewenst en laat me vooral weten wat je van deze aflevering vond!

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Saraï Pannekoek

  • https://www.saraipannekoek.com/
  • Instagram.com/Sarai_Pannekoek
  • Twitter.com/SaraiPannekoek
  • Facebook.com/SaraiPannekoek

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

  • Gerald Kersjes schreef:

    Leuke aflevering weer.🙂 Ook best veel ervaringen van Sjanett, meer een gesprek tussen soulmates dan een ‘interview’ met Sarai. Uniek is idd hoe als veganist nu ook omgaat met plantbewustzij, een soort next-step-vegan. Bijzonder ook de ervaringen met 2 maand (!!) Social media detox, zelfs geen Whatsapp…. Wow, hoe doe je dat als zzp-er ….

Geef een reactie