Johan van Bavel is eigenaar van Intention, een centrum voor leiderschap en coaching. Hij is een van mijn eerste en meest invloedrijke mentoren geweest. Ik ken hem uit de gym waar we samen trainden jaren geleden en hij heeft zowel mij als Maaike (mijn businesspartner bij LoveFitFood) met veel succes gecoacht.

Johan van Bavel Podcast

Een belangrijk thema in deze aflevering is verantwoordelijkheid. Want kan je bijvoorbeeld wel verantwoordelijkheid nemen? Of geven? En wat betekent de uitkomst van die vraag voor het maken van keuzes en ons ervaren geluk?

Je leert in deze podcast:

  • Wat betekent verantwoordelijkheid?
  • Hoe kom je van beperkende overtuigingen af?
  • Waarom is het zo moeilijk om te doen wat je weet dat je moet doen?

Ik heb enorm genoten van dit gesprek waarin we het verder nog hadden over stress, schaamte, bewustwording, emotioneel overleven, beperkende overtuigingen, ego, keuzes maken, spiritualiteit en persoonlijk leiderschap.

Kortom een interessante, waardevolle podcast met Johan, die wat mij betreft nog veel te kort was. Heel veel luisterplezier!

PS Ik heb tot nu toe nog nooit zó veel leuke appjes, berichtjes en feedback gekregen als op deze aflevering. Een aanrader dus!

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Johan:

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

  • Gerald Kersjes schreef:

    Zeeeer goede podcast.
    Ben op een gegeven moment wat gaan meeschrijven in mijn boekje. Leiderschap vanuit ’t hart, dus niet vanuit conditionering / programmering vanuit het verleden. Je hebt je ego gecreëerd / is een aangeleerde identiteit en dat is ondanks de nadelen en eventuele schaduwkanten ook een nuttig ding, maar kies ervoor om te leven vanuit ’t hart, met de juiste verbinding met ’t hoofd. Verbind met wie je bent en wat je wilt zijn, dan kun je je angsten overstijgen en in actie komen. Spiritualiteit is “groeien van je bewustzijn en daardoor leren jezelf te ontwikkelen”. Wat zijn je vier beperkende overtuigingen….. Iedereen heeft ze 😉 Begin met zeggen; “wat ik wil is ….” en neem je verantwoordelijkheid. Dat geeft energie. IAAT It’s all about intention.

Geef een reactie