Waarom zou je in hemelsnaam 24 uur zonder eten, tent, telefoon of andere afleiding in totale afzondering in een bos gaan zitten, met alleen een boekje om te schrijven en een lampje? Goede vraag! Toch is een Vision Quest (want daar hebben we het hier over) een ritueel dat al vele generaties en op vele plekken in de wereld op verschillende manieren gedaan wordt om inzichten en helderheid te verkrijgen. Want: “Als je stil bent, komen de antwoorden”.

Vision Quest Podcast

Deze week dus een bijzondere podcast in een iets ander format dan je van me gewend bent. Ik heb namelijk niet alleen Wiggert Meerman te gast in deze uitzending, ook de ervaringen van deelnemers komen aan het bod. Ik kan je zeker ook aanrader om deze aflevering op YouTube te bekijken want er zijn tijdens de vision quest ook mooie opnames gemaakt die ik hierin verwerkt heb.

In deze podcast leer je:

 • Wat is een Vision Quest en waarom zou je dit doen?
 • Hoe bereidt je je op een Vision Quest voor en wat kan je tijdens de 24 uur verwachten?
 • Wat voor soort inzichten en ervaringen hebben de deelnemers?

Deze Vision Quest organiseer ik elke jaar voor mijn mastermind jaarprogramma leden in samenwerking met XII Waves. Deze podcast is opgenomen met de deelnemers die 2 weken terug geweest zijn. Dit jaar komt er echter een tweede VQ voor onze in-company XII Waves trajecten en hebben we besloten dat ook ‘buitenstaanders’ hieraan mee kunnen doen. Er is maar beperkt plek en het is niet voor iedereen geschikt, maar als je merkt dat dit je roept, meld je dan aan voor de die van 6-7 oktober.

Meer informatie vind je op www.sjanettdegeus.nl/vision-quest. Hier vind je ook een overzichtje van alle blogs en vlogs die eerdere deelnemers hebben gemaakt over hun ervaringen, want deze transformatieve ervaringen inspireren blijkbaar enorm om erover te schrijven! 😉

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Meer informatie:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

 • Gerald Kersjes schreef:

  Top om te horen wat 24 uur niet eten en slapen onder een ‘zeiltje’ kan doen.
  Zo groot als die verschillen tussen deelnemers kunnen zijn. Anne Neijnens heeft hem zelfs voor de 2e keer gedaan en nu weer een heel andere beleving dan de eerste keer 🙂
  Ik ben erg benieuwd wat dit in oktober gaat worden, want dan zal de temperatuur een stuk lager zijn in de nacht dan die bij deze groep.
  #maarwelzinin

Geef een reactie