De zoektocht naar geluk en succes staat bij alles wat Thijs Lindhout doet centraal: van zijn 100% Inspiratie Podcast tot zijn theatershow 100% inspiratie. Ik vroeg me af wat zijn grootste drijfveren waren en wat hem wat de opvallendste lessen uit zijn podcastinterviews waren. En uiteraard: wat maakt dan gelukkig?

Thijs Lindhout Podcast

Hoe en waarom wordt je inspirator en wat wil je mensen dan het liefste meegeven? Laat ik maar meteen met Thijs zijn #1 tip beginnen: chill the fuck out. Een les die ik volledig kan onderschrijven. Naast geluk en motivatie hebben we het ook over wat het overnight succes en hoe je een spreker wordt.

In deze podcast leer je:

  • Wat maakt gelukkig?
  • Wat is trouw aan jezelf zijn?
  • Hoe kan je richting geven aan je eigen leven?
  • Wat betekent werken met een gameplan en hoe haal je daarmee je doelen?

Dank dat je weer kwam luisteren/kijken, ik hoop dat het je heeft mogen inspireren!

Je kunt de podcast steunen door een review of rating voor me achter te laten, of door een donatie te doen.

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Thijs Lindhout

Site: https://thijslindhout.nl

Wat verder nog aan bod kwam:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Abonneer je ook in je favoriete podcast app of op YouTube op op de Transformatie Academie Podcast.
Oh, en vergeet niet om die vijfsterren waardering voor me achter te laten!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

  • Gerald Kersjes schreef:

    Leuke en inspirerende podcast weer 🙂 Thijs Lindhout heeft natuurlijk een heel succesvolle podcast (100% Thijs) en ikzelf ben ook een keertje naar zijn top-theatershow geweest. Hij is altijd supereerlijk (net als Sjanett) over alles wat hij meemaakt en neemt geen blad voor de mond als het gaat om persoonlijke ervaringen (net als Sjanett). Of dit nu gaat over hun burnout of over hoe je met je zakelijke partner wel of niet goed door een deur kunt blijven gaan en hoe een coach daarbij kan helpen. Door de jaren heen heeft Tijs heel veel seminars bezocht van succesvolle (motivatie-)coaches, over de hele wereld heen. Sinds een heel druk werkzaam leven en een burnout heeft hij inmiddels met heel veel succesvolle sporters, coaches en managers gesproken – beluister die gesprekken in zijn podcast. Kortom: Thijs weet een beetje waar het om gaat als het gaat om ‘gelukkiger leven’ en ‘succesvol leven’. Inmiddels ziet hij dat Toni Robbins een echte amerikaans motivational speaker is en ‘take massive action’ preekt, dus sterk op de lijn van ‘externe motivatie’ zit. Thijs zit tegenwoordig zelf meer op de lijn van je ‘interne motivatie’, vanuit de kennis van wie jezelf bent (en je kernwaarden – je sterke kanten, waar je energie van krijgt). Verhalen, boeken en ervaringen van Paul Smit, Remco Claassen, Jan Geurts en Richard de Leth (energiemanagement) spreken hem tegenwoordig meer aan. Vier concrete tips naar meer geluk in je leven: Leeft trouw aan jezelf, kiest bewust je eigen omgeving en vrienden- en kennissenkring, geef richting aan je eigen leven (persoonlijk en effectief leiderschap), heb een positieve mindset – leef positief en zo gezond mogelijk. Neem iedere week voldoende tijd om je batterij op tijd op te laden ipv jezelf voorbij te lopen. Luister naar je interne sensor die exact aangeeft of je iets leuk vindt, of niet. Wees je in ieder geval bewust van het feit dat geluk niet voortkomt uit carrière en geld. Blijf niet alsmaar naar seminars gaan, maar zet concreet de eerste stappen naar geluk. Iets wat ook in een boek van Thijs gaat komen, maar wat Sjanett tegenwoordig ook duidelijk bevestigd: Lighten up, enjoy the ride, go with the flow, it’s only a game, laat social media veel meer in de achtergrond – neem het allemaal niet zo serieus.

Geef een reactie