Lotte Nap reist samen met haar man en kind in een camper Europa door. Naast reisblogger is ze intuïtief eten coach met een passie voor buiten leven, strand, zee, selflove, koken en ons prachtige lichaam. Ze is afgestudeerd als sportdiëtist en was jarenlang aan het zoeken naar de perfecte voeding. Ze kwam in een ashram in Argentinië terecht en dat was life changing voor haar.

Lotte Nap Podcast

Ik ken Lotte al best wel een tijdje en ik wilde haar graag uitnodigen voor een gesprek omdat zij in mijn ogen iets waanzinnigs vets heeft gedaan (en nog steeds aan het doen is). Ze heeft haar huis verkocht en is met haar man en zoontje aan het reizen in een campervan. Dat klinkt heel romantisch, maar het is ook hard werken en een enorme spiegel voor je persoonlijke groei. Ze was even twee weken in Nederland, dus een perfect moment om met haar af te spreken!

In deze podcast leer je:

 • Hoe combineer je het werken met reizen?
 • Hoe combineer je de ‘digital nomad’ levensstijl met het ouderschap?
 • Wat is het moeilijkste aan deze levensstijl?
 • Hoe kun je op een andere manier naar de ouder-kind relatie kijken?
 • Hoe kan je labels loslaten?

Fijn dat je weer kwam lezen/kijken/luisteren en graag tot de volgende!

Je kunt de podcast steunen door een review of rating voor me achter te laten, of door een donatie te doen.

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Lotte Nap

Wat verder aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion 2 Comments

 • Gerald Kersjes schreef:

  Fijne podcast weer. Dit keer over het ‘Van-life’ van Lotte Nap.
  Het gaat over het uit de ratrace stappen na een leven van 10 jaar prestatie, hardlopen, pijn, eetstoornissen, afmatten van haar lijf, darmproblemen en heel weinig energie.
  Meer bij elkaar zijn met je partner. In de natuur rondtrekken en ‘in het groen’ leven. Ruimte, stilte en een natuurlijk ritme om je heen.
  Ook het loslaten van allerlei ego-dingen, labels, maskers en identiteiten met behulp van elke dag yoga en / of meditatie-oefening en de bijbehorende wijsheden en inzichten. Fijn voor Lotte blijken ook de gratis 21-day meditation experiences van Deepak Chopra (en Oprah) – ieder kwartaal. Zij geven ook veel inzichten mee. (RED: Op 29 okt is er weer zo’n gratis 21 day experience gestart – https://www.facebook.com/ChopraMeditation )
  Ruimte in je hoofd, rust en minder chaos, spullen, oneindige chat en input in je leven.
  Gezondheid blijkt veel meer dan (de stress van ‘moeten’) sporten en gezond eten, maar vooral ook houden van jezelf, vanuit liefde, rust en ontspanning en jezelf voeden op vele verschillende vlakken. Doen wat je nodig hebt, luisterend naar jezelf, goed voor jezelf zorgen met zelfliefde. Relaxed (over jezelf) kunnen zijn, met daarbij een positieve energiebalans.
  Het gaat er soms om een sprong in ’t duister te maken vanuit een soort basisvertrouwen vanuit een goed gevoel op dit moment, ondanks de onrust van ’t niet weten over je kind, jezelf en de wereld, ondanks de twijfels en de onzekerheden, de angsten van anderen.
  Reizen als les voor persoonlijke groei en ontwikkeling, een inner journey zonder ‘moetens’ om te reflecteren op jezelf en lessen te leren over jezelf. Op de flow van je eigen pad terecht komen. Trek jezelf met behulp van een helicopterview een stuk uit je ego.
  Wat vertellen irritaties en verlangens die jij hebt over je partner of kind over jouzelf en je eigen eventuele interne blokkades, als interne spiegels.
  Mijn partner en mijn kind zijn ‘niet van mij’. Ze hebben hun eigen ruimte, hun eigen ego, hun eigen ontwikkeling. Ook je kind is zijn eigen mens waar je veel van kunt leren.

 • […] TAP #46 Lotte Nap: leven in een camper, inner journeys, ouderschap en het loslaten van labels […]

Geef een reactie