Deisy Amelsbeek van de Successtof Podcast is een “vrolijke en (tikje) gekke ondernemer met een enorme liefde voor online marketing”. Dat vrolijke kan ik na dit dubbelinterview in ieder geval zeker beamen! Haar ondernemersverhaal inspireerde me om nóg meer op mijn gevoel te durven koersen en bijpassende keuzes te maken.

Deisy Amelsbeek Podcast

Ik sprak met Deisy in haar Successtof podcast over mijn ondernemersavontuur en ik mocht haar op mijn beurt het hemd van het lijf vragen. Zo ontzettend leuk!

In deze podcast leer je:

 • Wat is de beste online marketingstrategie?
 • Hoe kan je je intuïtie (leren) gebruiken?
 • Hoe kan je (als ondernemer) je zelfvertrouwen vergroten?
 • Hoe maak je lastige keuzes?

Ik vond het erg leuk om daarnaast ook over intuïtief schrijven, roekeloze keuzes, authenticiteit en mannelijke/vrouwelijke energie en ownership te praten.

Fijn dat je weer kwam lezen/kijken/luisteren en graag tot de volgende!

Je kunt de podcast ook steunen via deze link: https://www.sjanettdegeus.nl/donatie/

Bekijk

Luister

Listen to Stitcher

Over Deisy Amelsbeek

Site: https://www.deisyamelsbeek.nl/podcast/
Instagram: https://www.instagram.com/deisy.amelsbeek/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/deisy-amelsbeek-a5954a71/

Ook interessant:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

 • Gerald Kersjes schreef:

  Deisy heeft op een moment besloten dat het ‘anders’ moest en op haar eigen unieke manier haar bedrijf online moest brengen. Dit bijv ondanks dat haar vriend haar niet wilde steunen. Ze geeft in deze fijne podcast aan: Het is niet de bedoeling dat je je online bedrijf op een standaard-manier, beïnvloed door jan-en-alleman online moet brengen. Deisy geeft aan dat ze op haar intuïtie werkt. Hoe onderscheid je dan een idee vanuit je ratio of vanuit je intuïtie / onderbuik?… “Je intuïtie is vaak je 1e ingeving”. Deisy stelt schriftelijke vragen aan zichzelf en beantwoord deze dan ook heel eerlijk en uitgebreid op schrift. Op papier is er minder chaos en zie je je eigen gedachtenproces voor je ontwikkelen. Het is een soort interview met haarzelf. Ze adviseert om je eigen manier te vinden om naar de fluisterstem van intuïtie te leren luisteren. Als dat lukt, dan kun je voor een deel je eigen coach zijn. Als anderen je goede vragen stellen, kom je soms tot nieuwe antwoorden (zie ook podcast #50 met Leroy Naarden), waarom kun je dan jezelf geen goede vragen stellen?
  En als ze goed naar zichzelf geluisterd heeft, gaat Deisy er ook voor, soms zelfs met vrij veel risico. En ze houdt zichzelf ook aan haar eigen afspraken.
  Ze gaat daarbij niet voor aanzien of geld, want daar wordt ze niet het gelukkigst van. Hard werken maakt ook niet gelukkig, het wordt niet ‘gezien’ door je collega’s. Haar inspiratie komt deels van Toni Robbins, die liet zien dat je kunt kiezen voor een bepaalde carrière. Sommige delen van het leven lijken stuurbaar. Als jij niet in jezelf gelooft, hoe kan een ander het dan wel? Elke dag spreekt Deisy een aantal positieve affirmaties naar zichzelf toe uit, zodat haar onderbewuste die dingen ook echt gaat geloven 😉 Het is voor Deisy een soort herprogrammering tegen de prietpraat van de automatisch negatieve saboteur in.
  De vraag die enigszins open blijft (voor een volgende podcast mss); In hoeverre ben je dan nog authentiek ?? Deisy gaat iig haar eigen weg op haar eigen manier en staat er als (business)coach ook achter. Ze zet op dit moment een online programma voor business-coaches op 🙂

Geef een reactie