De LIFECRAFTING podcast van gedragswetenschapper en online entrepeneur Sjanett de Geus over groei, zelfontwikkeling, lifestyle, geluk, mindset, bewustzijn, ondernemerschap, transformaties, heldenreizen, obstakels en tegenslagen, geleerde lessen en levensfilosofieën.

Waarom is het zo moeilijk om te doen wat je weet dat je moet doen, of zelfs graag wíl doen? Met die vraag, of frustratie begon het. De Transformatie Academie Podcast is een uitvloeisel van mijn ontdekkingsreis op het gebied van zelfontplooiing en lifestyle design.

Ik ga graag de diepte in over bewustzijn, ego, zelfactualisatie en groei. Uiteraard met een kritische, nuchtere en optimistische geest die niks heeft met kristallen, paarse gewaden of andere new-age sausjes. Mijn visie op de wereld is daarentegen enorm beïnvloed door zowel de Stoïcijnen als de Boeddhisten.

Hoe kan je leren van je fouten en groeien van wat fout gaat? Het archetypische heldenverhaal is mijn inspiratie en ik hou niet van strikte interview formats. Ik ga liever in dialoog en daarbij samen op ontdekkingspad.

Een podcast met verhalen die laten zien dat je niet in de hand hebt wat je voorgeschoteld krijgt, maar wel wat je ermee doet.

De Transformatie Academie Podcast is een XII Waves Productie. Geïnteresseerd in tools voor persoonlijke en zakelijke groei en effectiviteit?
Bezoek de website en gebruik kortingscode TRANSFORMATIE voor 10% op de online training.