VLOG #10: Over jaar doelen (en ze halen)

Precies een jaar geleden schreef ik een heel ambitieus lijstje met jaar doelen op… Benieuwd welke ik wel (en niet) gehaald heb?

Het opschrijven heeft iets magisch en als je het nog niet doet: DOE HET!

Liefs,
Sjanett

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

  • […] Ik ben een jaar geleden begonnen met lifecrafting en het implementeren van de eerste elementen uit XII waves en ik kan me voorstellen dat je je afvragen hoe het nu staat met mijn doel om genoeg vrijheid te creëren als ondernemer om wat van de wereld zien en plaats-onafhankelijk te kunnen werken. Eerlijk is eerlijk, toen ik mijn eerste roadmap voor mezelf uitstippelde dacht is “misschien dat me dat over 5 jaar lukt. Als ik hard werk”. Niet geheel onlogisch, er stonden grootse doelen op! Het resultaat? Ik heb alles waar ik 5 jaar over dacht te doen al af kunnen strepen of ik ben ze aan het uitvoeren. Benieuwd wat dat is? Ik maakte er al eerder een aantal vlogs over (bijvoorbeeld van visionboard naar werkelijkheid en over jaardoelen en ze halen). […]

Geef een reactie